Poltergeist, projecte paral·lel de membres de Tiro & The Bunnymen, presenta el seu primer disc

Imprimeix Correu electrònic
Entreteniment - Música
dijous, 10 de gener de 2013 00:01

Si bé Tiro & The Bunnymen no treu un disc nou des de TheFountain , en 2009, es van reunir per fer algunes gires al voltant del món. Però els instints musicals dels seus membres no es van detenir. Will Sergeant, el guitarrista, es va retrobar amb el baixista Els Pattinson i amb el baterista de gires Nick Kilroe i van decidir formar una banda anomenada Poltergeist. Es tracta d'una banda instrumental, i acaben d'acabar el seu primer disc d'estudi. Per a la venda, han recorregut a una plataforma anomenada PledgeMusic perquè els seus fans puguin adquirir-ho.

Aquesta placa es titula Your Mind Is a Box (Let Us Fill It with Wonder) i sera enviada a les persones que l'hagin comprador el 4 de març, data oficia de llançament. Sergeant, que es troba capitaneando aquest projecte, va afirmar:

Creem una forma de rock que navega en l'escuma de l'oceà progressiu dels ’60 i ’70, però que també és actual. Volíem allunyar-nos del format tradicional de la banda en l'escenari. Hi ha dotze notes en una escala, i tenim totes les intencions d'usar-les.

El disc està disponible en PledgeMusic en una varietat important de formats: CD, doble LP, i alguns remixes especials que van ser editats tant en CD com en vinil. També es poden adquirir tiquets per a concerts propers, samarretes, i l'art de tapa autografiat. En fi, per a tots els gustos. Totes les persones que col·laborin amb el finançament del disc rebran a més una cançó per endavant i una còpia digital de l'àlbum en la seva data de llançament.

Per sort, ja podem escoltar una cançó d'avançament anomenada “Cathedral” que s'adequa perfectament al seu nom. Exuberant –es van prendre de debò el de les dotze notes, i ens presenten una instrumentació complicada, interessant-, amb set minuts de durada, és una cançó ideal per presentar al grup. Poden escoltar-la al final del post.

Pel que fa a Tiro & The Bunnymen, a través del seu compte de Facebook han revelat que el frontman del grup, Ian McCulloch, està treballant en nous donem al costat del productor Youth. No obstant això, no van ser revelats més detalls, per la qual cosa no se sap si aquests donem estan destinats a aparèixer en un nou disc dels Bunnymen o estaran presents en un disc solista del cantant. Només el temps dirà. Han passat gairebé quatre anys des de la sortida de l'últim LP de la banda, però el futur no sembla tan prometedor. Per alguna cosa aquests altres nois s'han fet un grup paral·lel…

L'entrada Poltergeist, projecte paral·lel de membres de Tiro & The Bunnymen, presenta el seu primer disc apareix primer en Cullera Sonica.
Font

Trackback(0)
Comentaris (0)Add Comment

Escriu un comentari


Escriu els caràcters de la imatge


busy
 

Com funciona WikiNotícia?

WikiNoticia es un sistema combinat d'algorismes i persones, que adapta notícies d'altres idiomes al català / valencià, de manera iterativa. Això vol dir que algunes de les notícies poden contenir expressions o paraules incorrectes. Per això els nostres administradors i usuaris (alhora lectors) editen contínuament les notícies per corregir aquestes errades. D'aquesta manera i en molt poc temps, obtenim articles d'alta qualitat.

Només cal que et registris, entrar el nom d'usuari i contrasenya, i ja seràs capaç d'ajudar-nos a crear una gran font d'informació en català! Pots veure ací les preguntes més freqüents sobre com editar notícies.

Registra't i ajuda'ns a millorar