Famílies tuareg es reagrupen per evitar atacs aeris en el nord de Mali

Imprimeix Correu electrònic
Societat i Tu - Crítica Social
dilluns, 14 de gener de 2013 18:30

Hem de reagrupar-nos perquè els avions ens distingeixin dels combatents ismalistas als quals apunten i que estan en moviment.

Refugiats tuareg en Borj i Timeaouine al nord de Mali s'apressen a reunir als seus familiars amb la finalitat d'evitar atacs aeris dels avions francesos contra grups islamistes, informa Tamoudre [fr]. Tamoudre agrega que els tuareg estan a favor de la intervenció militar, però que han de ser part de l'estabilització després de la intervenció.

Escrit per Rakotomalala · Traduït per Gabriela Garcia Calderon Orbe · Veure post original [en] · Comentaris (0)
Comparteixi-ho: Meneame · facebook · twitter · reddit · StumbleUpon · delicious · Instapaper


Font

Trackback(0)
Comentaris (0)Add Comment

Escriu un comentari


Escriu els caràcters de la imatge


busy
 

Com funciona WikiNotícia?

WikiNoticia es un sistema combinat d'algorismes i persones, que adapta notícies d'altres idiomes al català / valencià, de manera iterativa. Això vol dir que algunes de les notícies poden contenir expressions o paraules incorrectes. Per això els nostres administradors i usuaris (alhora lectors) editen contínuament les notícies per corregir aquestes errades. D'aquesta manera i en molt poc temps, obtenim articles d'alta qualitat.

Només cal que et registris, entrar el nom d'usuari i contrasenya, i ja seràs capaç d'ajudar-nos a crear una gran font d'informació en català! Pots veure ací les preguntes més freqüents sobre com editar notícies.

Registra't i ajuda'ns a millorar