TPB AFK: El documental sobre The Pirate Bay que és a punt d'estrenar-se

Imprimeix Correu electrònic
Entreteniment - Televisió
dimecres, 2 de gener de 2013 18:11

Durant fa ja alguns anys es trobava en desenvolupament un documental sobre The Pirate Bay i els seus fundadors anomenat The Pirate Bay - Away From Keyborad. La gent darrere del projecte finalment va anunciar que la seva estrena a nivell mundial està molt proper. El director, Simon Klose, va afirmar que solament estan a l'espera que la pel·lícula sigui recollida pel festival de cinema més proper per poder iniciar la distribució gratuïta a través d'internet, inclòs per descomptat TPB.

The Pirate Bay Away From Keyboard

TPB AFK aborda el tema del naixement del lloc de torrents més popular en la història, es mostra als tres fundadors Fredrik Neij (TiAMO), Fredrik Neij (Anakata) i a Peter Sunde (brokep) recapitulant els inicis de gairebé una dècada d'existència de The Pirate Bay, així com els judicis  que han tingut a Estocolm. La pel·lícula ha estat finançada principalment en internet através de llocs com Kickstarter on va recaptar 51,424 dòlars durant un mes. Així mateix els productors van decidir buscar suport financer en cadenes de televisió importants en europa com la BBC, ART, SVT, NRK i VPRO.

El director Simon Klose ens va donar ja un avançament del documental a través de dos petits clips on podem veure a Fredrik Neij (TiAMO) parlant sobre els inicis de The Pirate Bay.

També podem veure a Fredrik Neij (Anakata) discutint en la cort sobre el sorgiment de The Pirate Bay.

Durant les properes setmanes s'estarà rebent més informació sobre la distribució del film que sens dubte tindrà un gran èxit entre la comunitat i donarà molt que parlar, el director defineix la pel·lícula de la següent manera:

TPB AFK no és una pel·lícula de fans sobre The Pirate Bay, tampoc és una peça periodística sobre conflictes de drets d'autor. És una pel·lícula d'observació de com tres nois l'afició dels quals es va convertir a la pàgina d'inici i embrió d'un moviment polític global.

Els fundadors de The Pirate Bay no tenen res a veure amb el desenvolupament de la pel·lícula però estan involucrats directament amb la mateixa ja que són els protagonistes Qui millor que ells per explicar-nos la història de The Pirate Bay?. Iniciem el 2013 amb excel·lents notícies, segur aquest documental va a figurar entre les pel·lícules "geek" de l'any juntament amb Programari Wars.

L'entrada TPB AFK: El documental sobre The Pirate Bay que és a punt d'estrenar-se apareix primer en ALT1040.
Font
Trackback(0)
Comentaris (0)Add Comment

Escriu un comentari


Escriu els caràcters de la imatge


busy
 

Com funciona WikiNotícia?

WikiNoticia es un sistema combinat d'algorismes i persones, que adapta notícies d'altres idiomes al català / valencià, de manera iterativa. Això vol dir que algunes de les notícies poden contenir expressions o paraules incorrectes. Per això els nostres administradors i usuaris (alhora lectors) editen contínuament les notícies per corregir aquestes errades. D'aquesta manera i en molt poc temps, obtenim articles d'alta qualitat.

Només cal que et registris, entrar el nom d'usuari i contrasenya, i ja seràs capaç d'ajudar-nos a crear una gran font d'informació en català! Pots veure ací les preguntes més freqüents sobre com editar notícies.

Registra't i ajuda'ns a millorar