Arizona Baby: making-of de The Truth, the Whole Truth and Nothing but the Truth

Imprimeix Correu electrònic
Entreteniment - Música
dimecres, 9 de gener de 2013 19:43

En Cullera Sónica ja parlem de The Truth, the Whole Truth and Nothing but the Truth, el segon àlbum d'estudi d'aquest grup val·lisoletà que sonen a bon folk americà i que no oblida les seves arrels, assentades en un rock and roll clàssic, que per moments s'apropa a la psicodelia. Ara, a través de de Concordes Urbans, podem veure un interessant making-of d'Arizona Baby, que registra l'enregistrament de" The Ballad of Golden Valley". Una de les cançons més belles i atractives d'aquest disc.

Pot ser una debilitat personal, però en l'actualitat, Arizona Baby és un dels grups espanyols amb un millor so en acústic, gràcies a la guitarra de Rubén Marró i a la particular veu de Javier Vielba. A més, mantenen intacte l'esperit viatger de les bandes que estan començant i rar és el moment en el qual no tenen previst cap concert per territori espanyol. Sense més preàmbuls, us deixo amb un bon exemple de com les hi gasten els cabelluts i barbuts nois d'Arizona Baby.

En el seu Facebook oficial podeu seguir tota la seva actualitat i conèixer les dates dels seus propers concerts. Ara com ara, aquests són els que tenen previstos en els primers mesos de 2013.

  • 11 de gener a la sala Doka Donosti, Sant Sebastià
  • 1 de febrer a la sala Joy Eslava, Madrid
  • 2 de febrer en la sala Cercle de l'Art, Toledo
  • Festival In-Somni, del 14 al 16 de febrer a Barcelona
  • 23 de febrer en Boogaclub, Granada
  • 2 de març en Cangas, Galícia

L'entrada Arizona Baby: making-of de The Truth, the Whole Truth and Nothing but the Truth apareix primer en Cullera Sonica.
Font

Trackback(0)
Comentaris (0)Add Comment

Escriu un comentari


Escriu els caràcters de la imatge


busy
 

Com funciona WikiNotícia?

WikiNoticia es un sistema combinat d'algorismes i persones, que adapta notícies d'altres idiomes al català / valencià, de manera iterativa. Això vol dir que algunes de les notícies poden contenir expressions o paraules incorrectes. Per això els nostres administradors i usuaris (alhora lectors) editen contínuament les notícies per corregir aquestes errades. D'aquesta manera i en molt poc temps, obtenim articles d'alta qualitat.

Només cal que et registris, entrar el nom d'usuari i contrasenya, i ja seràs capaç d'ajudar-nos a crear una gran font d'informació en català! Pots veure ací les preguntes més freqüents sobre com editar notícies.

Registra't i ajuda'ns a millorar