Vodafone és la companyia de telecomunicacions més denunciada pels usuaris en FACUA

Imprimeix Correu electrònic
Tecnologia - Internet
dimarts, 15 de gener de 2013 02:51

Els abusos i fraus de Vodafone l'han convertit en la companyia de telecomunicacions més denunciada pels usuaris en FACUA-Consumidors en Acció durant 2012. La multinacional britànica és també l'empresa amb més denúncies en el balanç global de FACUA, on les irregularitats en el sector de les telecomunicacions acaparen una de cada tres reclamacions plantejades pels consumidors (el 35,1%), davant la passivitat del Govern i les comunitats autònomes. Vodafone és a més l'operador de telecomunicacions mòbils pitjor valorat pels seus clients, segons l'última enquesta realitzada per FACUA.

En segon lloc, l'espanyola Movistar, amb el 29% de les consultes i reclamacions sobre telecomunicacions, amb tres punts menys que en 2011. Després d'ella, la teleco francesa France Telecom, que va provocar el 19%, dos punts menys que l'any anterior. La quarta empresa de telecomunicacions del balanç de FACUA és ONO, amb el 8%, dos punts més que un any enrere. I en cinquè lloc, Jazztel, amb el 5%, que puja un punt


Font

 

Com funciona WikiNotícia?

WikiNoticia es un sistema combinat d'algorismes i persones, que adapta notícies d'altres idiomes al català / valencià, de manera iterativa. Això vol dir que algunes de les notícies poden contenir expressions o paraules incorrectes. Per això els nostres administradors i usuaris (alhora lectors) editen contínuament les notícies per corregir aquestes errades. D'aquesta manera i en molt poc temps, obtenim articles d'alta qualitat.

Només cal que et registris, entrar el nom d'usuari i contrasenya, i ja seràs capaç d'ajudar-nos a crear una gran font d'informació en català! Pots veure ací les preguntes més freqüents sobre com editar notícies.

Registra't i ajuda'ns a millorar