Manifestants atrapen a personal de Rio Negre QMM en el sud de Madagascar per disputa de terres

Imprimeix Correu electrònic
Societat i Tu - Crítica Social
dilluns, 14 de gener de 2013 18:15

Bill de Madagascar Tribune informa que els manifestants van mantenir d'ostatges al personal de Rio Negre QMM [fr] l'11 de gener en el sud de Madagascar. Després que les forces armades interrompessin les protestes amb gas lacrimògen [en] i alliberessin al personal, la policia va procedir a arrestar a una dotzena de manifestants [fr] el dilluns 14 de gener. Els executius de Rio Negre van amenaçar amb sortir [en] del país després de l'enfrontament. El FMI també va decidir retirar-se de Madagascar [fr] a causa de les dificultats de treballar localment.

Escrit per Rakotomalala · Traduït per Gabriela Garcia Calderon Orbe · Veure post original [en] · Comentaris (0)
Comparteixi-ho: Meneame · facebook · twitter · reddit · StumbleUpon · delicious · Instapaper


Font

Trackback(0)
Comentaris (0)Add Comment

Escriu un comentari


Escriu els caràcters de la imatge


busy
 

Com funciona WikiNotícia?

WikiNoticia es un sistema combinat d'algorismes i persones, que adapta notícies d'altres idiomes al català / valencià, de manera iterativa. Això vol dir que algunes de les notícies poden contenir expressions o paraules incorrectes. Per això els nostres administradors i usuaris (alhora lectors) editen contínuament les notícies per corregir aquestes errades. D'aquesta manera i en molt poc temps, obtenim articles d'alta qualitat.

Només cal que et registris, entrar el nom d'usuari i contrasenya, i ja seràs capaç d'ajudar-nos a crear una gran font d'informació en català! Pots veure ací les preguntes més freqüents sobre com editar notícies.

Registra't i ajuda'ns a millorar