Els audiòfons HXD3 de Panasonic guanyen els IF Design Awards 2013

Imprimeix Correu electrònic
Cultura i Ciència - Invents Estranys
dissabte, 22 de desembre de 2012 05:00

Els IF Design Awards són alguna cosa així com l'Óscar europeu en matèria de disseny, el seu prestigi i renom generen un veritable culte entorn dels articles que són envestidos amb aquest reconeixement, el més recent membre del privilegiat grup són els audiòfons HXD3 de Panasonic, el quin va guanyar en l'edició 2013.

Gràcies al seu disseny avantguardista, ergonòmic, trendy i únic, aquests audiòfons han marcat pauta sobre el rumb del mercat. Encara fa alguns anys estàvem acostumats a concebre els audiòfons diminuts amb botzina per a oïda interna com els millor i més estètic en aquest camp, però ara la tendència s'inclina per aquesta aparença més retro alhora que minimalista.

Els IF Design Awards se celebren a Alemanya anualment des del remot 1953, en aquest certamen els fabricants, dissenyadors, mitjans de comunicació i consumidors de tot el món reconeixen als productes amb el disseny més excel·lent; amb la bellesa de la proposta dels HXD3 era d'esperar-se que resultés victoriós.

En la terna va haver-hi gairebé dues mil contendents de mig centenar de països per obtenir aquest premi, cada proposta va ser analitzada per un jurat expert de només quaranta-nou persones. Amb el seu aspecte eteri, elegant i sense deixar de costat l'estil de carrer urbà i fora de temps, els nois de Panasonic es van tirar a la borsa un dispositiu que bé podria no passar de moda, pel seu balanç acurat entre el retro i futurista, sense arribar al steampunk

Els acabats en silici dels HXD3 ens ofereixen la llibertat de triar-los en cinc diferents colors, entre vermell, blanc, negre, violeta i cafè tabac. El millor de tot és que el seu preu és bastant accessible per l'audiofilo mitjana, només 45 euros, a canvi d'una qualitat de so i disseny insuperables.

D'aquí a unes hores inicia el cap de setmana previ al Nadal, tal vegada es trobin en la premura de les compres d'últim minut i els recomanem que estiguin al pendent de Monkeyzen, ja que demà publicarem una llista èpica de Regals Geeks, on podrien descobrir aquest detall especial i únic per a persona que consideren rara.


Fotos: Tom’s Maquinari

L'entrada Els audiòfons HXD3 de Panasonic guanyen els IF Design Awards 2013 apareix primer en Monkeyzen.
Font

Trackback(0)
Comentaris (0)Add Comment

Escriu un comentari


Escriu els caràcters de la imatge


busy
 

Com funciona WikiNotícia?

WikiNoticia es un sistema combinat d'algorismes i persones, que adapta notícies d'altres idiomes al català / valencià, de manera iterativa. Això vol dir que algunes de les notícies poden contenir expressions o paraules incorrectes. Per això els nostres administradors i usuaris (alhora lectors) editen contínuament les notícies per corregir aquestes errades. D'aquesta manera i en molt poc temps, obtenim articles d'alta qualitat.

Només cal que et registris, entrar el nom d'usuari i contrasenya, i ja seràs capaç d'ajudar-nos a crear una gran font d'informació en català! Pots veure ací les preguntes més freqüents sobre com editar notícies.

Registra't i ajuda'ns a millorar