Momentum de Sennheiser, audiòfons guanyadors de l'iF Design Award 2013

Imprimeix Correu electrònic
Cultura i Ciència - Invents Estranys
divendres, 11 de gener de 2013 06:58

Els audiòfons MOMENTUM, desenvolupats pels nois de Sennheiser, acaben de presentar-se en el CES 2013 després d'haver guanyat fa unes setmanes tres dels prestigiosos premis iF Design Awards d'aquest any.

El Premi iF Design és un dels més reconeguts a nivell mundial. Existeix una àmplia varietat de 16 categories en la competència, on els MOMENTUM van guanyar en la terna d'Àudio/Video, la premiación es realitza cada any des de 1953 per l'International Forum Design. En una trobada renyida on tots els membres d'un jurat a nivell internacional avaluen els articles participants basant-se en factors tals com la qualitat de disseny, selecció de materials, acabats, innovació i funcionalitat.

Compartint premi amb altres belleses com els HXD3 de Panasonic, els MOMENTUM acaben de fer acte de presència en el Consumer Electronics Xou 2013 a la sala de Sennheiser per acompanyar l'exhibició dels audiòfons més cars (i macos) de la història.

Tot apunta per ser un dels millors moments per a aquesta marca, el seu prestigi i coolness està pels cels, ja que a més del premi ja assenyalat va haver-hi altres dos productes que també van obtenir aquest mateix reconeixement. Es tracta dels auriculars high-end IE 800 i l'amplificador d'audiòfons HDVD 800. El jurat va revisar més de 4 mil tres-cents productes, i aquests van ressaltar entre tots, els motius són notables a simple vista, d'acord amb Maurice Quarré, Director de Producte i Maneig de Vida Útil en Sennheiser Consumer Electronics.

“Combinar un disseny pur sense comprometre l'acompliment del so és la clau dels nostres productes de la línia Sennheiser Style Selection i del segment high-end. A més, estem molt agraïts amb el jurat de l'International Forum Design, els qui van reconèixer aquestes qualitats guanyadores en tres dels nostres més recents llançaments”

Els audiòfons MOMENTUM posseeixen el seu major punt de gràcia en el seu disseny minimalista, pensat per eliminar de manera absoluta qualsevol filtració externa de so, que en suma a la seva aparença polida resulta un article únic, discret i apte per a qualsevol moda o estil. Es tracta d'una experiència de sentits que involucra més que l'oïda, amb la textura dels seus acabats i la sensació al tacte dels mateixos.

Una bellesa que només costa 299 Euros.

L'entrada Momentum de Sennheiser, audiòfons guanyadors de l'iF Design Award 2013 apareix primer en Monkeyzen.
Font

Trackback(0)
Comentaris (0)Add Comment

Escriu un comentari


Escriu els caràcters de la imatge


busy
 

Com funciona WikiNotícia?

WikiNoticia es un sistema combinat d'algorismes i persones, que adapta notícies d'altres idiomes al català / valencià, de manera iterativa. Això vol dir que algunes de les notícies poden contenir expressions o paraules incorrectes. Per això els nostres administradors i usuaris (alhora lectors) editen contínuament les notícies per corregir aquestes errades. D'aquesta manera i en molt poc temps, obtenim articles d'alta qualitat.

Només cal que et registris, entrar el nom d'usuari i contrasenya, i ja seràs capaç d'ajudar-nos a crear una gran font d'informació en català! Pots veure ací les preguntes més freqüents sobre com editar notícies.

Registra't i ajuda'ns a millorar