50€ de descompte per la compra d'un terminal Samsung Galaxy S III o Galaxy Noti II

Imprimeix Correu electrònic
Tecnologia - Internet
dimarts, 15 de gener de 2013 03:06

Fins al proper 31 de gener, els qui adquireixin un Galaxy SIII (I9300) o Noti II (N7100) vinculats a un contracte de prestació de serveis de telecomunicacions amb Movistar, Vodafone, Orange, Jazztel, Ono, R, Euskaltel, Telecable, Carrefour mòbil, Tuenti, Pepephone o RACC (queden exclosos els productes adquirits en establiments The Phone House), o lliures adquirits en establiments Fnac, Carrefour, El Corte Inglés, Hipercor, Telecor, Telandcom, MediaMarkt, Saturn, Worten, Eroski o Tecnologia Mòbil gaudiran d'un descompte de 50€ que pot acumular-se a altres promocions pròpies de cada operador o un xec pel mateix import.

Només podran participar en la Promoció persones físiques majors de 18 anys, que siguin residents en l'estat espanyol. Solament es permet un premi per persona (DNI) i per número de compte. Es descartaran els DNI i números de compte repetits.

Més informació en www.samsung.com/es/promociones


Font

 

Com funciona WikiNotícia?

WikiNoticia es un sistema combinat d'algorismes i persones, que adapta notícies d'altres idiomes al català / valencià, de manera iterativa. Això vol dir que algunes de les notícies poden contenir expressions o paraules incorrectes. Per això els nostres administradors i usuaris (alhora lectors) editen contínuament les notícies per corregir aquestes errades. D'aquesta manera i en molt poc temps, obtenim articles d'alta qualitat.

Només cal que et registris, entrar el nom d'usuari i contrasenya, i ja seràs capaç d'ajudar-nos a crear una gran font d'informació en català! Pots veure ací les preguntes més freqüents sobre com editar notícies.

Registra't i ajuda'ns a millorar