Infinite Jukebox remezcla qualsevol cançó a l'infinit i més enllà

Imprimeix Correu electrònic
Cultura i Ciència - Invents Estranys
dissabte, 17 de novembre de 2012 05:00

Ok, amb la referència a Toy Story ja vaig captar la seva atenció. Ara vagin a The Infinite Jukebox (necessitaran del navegador Google Chrome per poder visualitzar-la) i deixin espai lliure per deixar caure la seva maixella, go!

Infinite Jukebox remezcla cualquier canción al infinito y más allá

La van comprendre? si no, segueixin llegint, si sí, no és per ventura una bellesa de lloc?

Desenvolupat en equip per Paul Lamere, director creatiu de la plataforma musical intel·ligent de The Tiro Nest i el dubti darrere de l'hype de l'Infinite Gangnam Style aquesta aplicació usa la tecnologia de Nest per analitzar qualsevol cançó que se t'ocorri pujar, per convertir-la en un loop infinit que s'acte remezcla a si mateixa sense detenir-se, de manera que la cançó no té fi.

El secret de tot és que The Infinite Jukebox visualitza a cada cançó com un cicle, divideix cadascun dels seus beats i crea ponts entre aquells que poden unir-se, de manera que la cançó avança en el seu cicle i bota entre cada connexió, generant aquest remix que no acaba i rares vegades es repeteix.

“Vaig quedar molt complagut amb la visualització de les melodies i com funciona”, assenyala Lamere. “Crec que ajuda als escoltes a comprendre com funciona tot”, i té bastant raó, la seva interfície et permet comprendre les entranyes de qualsevol melodia i és ideal per a general alguns experiments.

Per exemple si puges un arxiu d'àudio pla, que no tingui ritme ni estrofes, ni melodia, la pàgina es negarà a fer una remezcla, nosaltres d'altra banda, prenem una de les nostres cançons favorites d'Elliott Smith, Bled White:

I en pujar-la a l'aplicació va crear un diagrama i una remezcla bella:

Infinite Jukebox remezcla cualquier canción al infinito y más allá Elliott Smith

El lloc al moment de la seva sortida ahir va tenir un èxit tan aclaparador que es va col·lapsar i va estar fos de línia durant algunes hores, ara que torna a estar funcional al 100% poden pujar les melodies que agradin o fer un cop d'ull a les altres.

Foto:Minds Delight
Font

Trackback(0)
Comentaris (0)Add Comment

Escriu un comentari


Escriu els caràcters de la imatge


busy
 

Com funciona WikiNotícia?

WikiNoticia es un sistema combinat d'algorismes i persones, que adapta notícies d'altres idiomes al català / valencià, de manera iterativa. Això vol dir que algunes de les notícies poden contenir expressions o paraules incorrectes. Per això els nostres administradors i usuaris (alhora lectors) editen contínuament les notícies per corregir aquestes errades. D'aquesta manera i en molt poc temps, obtenim articles d'alta qualitat.

Només cal que et registris, entrar el nom d'usuari i contrasenya, i ja seràs capaç d'ajudar-nos a crear una gran font d'informació en català! Pots veure ací les preguntes més freqüents sobre com editar notícies.

Registra't i ajuda'ns a millorar