David Beckham en roba interior, dirigit per Guy Ritchie per a&H amp;M

Imprimeix Correu electrònic
Cultura i Ciència - Invents Estranys
dijous, 10 de gener de 2013 20:55

David Beckham es converteix en un heroi d'acció en draps menors i recorre els carrers de Beverly Hills, dirigit per Guy Ritchie. Es tracta de la nova campanya de roba interior de la marca sueca H&M.

I pensar que, amb prou feines l'any passat, el futbolista va assegurar als mitjans que no tornaria a posar en roba interior, per allò que els seus fills no estaven encantats amb la idea de veure el seu papà semidesnudo en revistes i espectaculars.

Qui vulgues més David Beckham en calçons, a més de mi? El futbolista anglès interpreta el seu primer paper com a heroi d'acció, sota l'adreça de Guy Ritchie. L'anunci de la campanya "Bodywear" de &H amp;M mostrarà una persecució pels carrers Beverly Hills, amb un Beckham protagonista en draps menors.

En les fotos podem veure David Beckham i Guy Ritchie, molt orondos, riure i riure: sembla que ho passen bé durant la filmació. D'acord amb el director que fos espòs de Madonna, el futbolista és "el protagonista perfecte", i el seu treball per a&H amp;M "va ser molt més que una campanya publicitària: va ser com dirigir un curtmetratge".

L'estel del futbol, per la seva banda, assegura que haver treballat amb un director de culte com Ritchie li va significar "una experiència extraordinària" i espera que els espectadors ens divertim tant al veure el video com ell ho va fer durant el rodatge.

L'anunci serà llançat el 6 de febrer (caldrà esperar una mica) i presenta una col·lecció de roba interior amb nous colors, molt a to amb els festejos de Sant Valentín: detalls en vermell i blau i peces íntimes en tons bàsics.

La campanya "Bodywear" d'H&M no serà Sherlock Holmes ni Snatch ni Lock, Estoc and Two Smoking Barrels, però mostra a David Beckham en calçons, té la mà del director i el coolness d'H&M. Així que, definitivament, estem a l'espera de veure el resultat. Els mantindrem informats sobre aquest tema, tinguin-ho per segur.

Fotos: GQ

L'entrada David Beckham en roba interior, dirigit per Guy Ritchie per a&H amp;M apareix primer en Monkeyzen.
Font

Trackback(0)
Comentaris (0)Add Comment

Escriu un comentari


Escriu els caràcters de la imatge


busy
 

Com funciona WikiNotícia?

WikiNoticia es un sistema combinat d'algorismes i persones, que adapta notícies d'altres idiomes al català / valencià, de manera iterativa. Això vol dir que algunes de les notícies poden contenir expressions o paraules incorrectes. Per això els nostres administradors i usuaris (alhora lectors) editen contínuament les notícies per corregir aquestes errades. D'aquesta manera i en molt poc temps, obtenim articles d'alta qualitat.

Només cal que et registris, entrar el nom d'usuari i contrasenya, i ja seràs capaç d'ajudar-nos a crear una gran font d'informació en català! Pots veure ací les preguntes més freqüents sobre com editar notícies.

Registra't i ajuda'ns a millorar