Guants Mujjo per a pantalles tàctils, com si anessin una segona pell

Imprimeix Correu electrònic
Cultura i Ciència - Invents Estranys
diumenge, 30 de desembre de 2012 19:04

Estem en ple hivern en l'hemisferi nord i no hi ha pitjor frustració hivernal al fet que els guants no ens deixin usar els nostres mòbils i hàgim de passar fred a les mans per poder respondre un missatge. Amb sort des de fa uns anys han aparegut guants especials per solucionar el problema, però ara com ara cap ha aconseguit superar, almenys pel meu, el genial funcionament, comoditat i disseny dels guants Mujjo per a pantalles tàctils.

Disseny

Entre tots els guants que existeixen al mercat per a pantalles tàctils, Mujjo marca la diferència en aconseguir que tot el guant sigui conductor. Normalment aquest tipus de guants limita aquesta capacitat al tou del dit índex i polze, però amb Mujjo no hi ha limitació alguna.

El guant està fabricat amb fibres de nylon d'alta qualitat i una capa de plata entrellaçada entre el teixit. Aquestes capes de plata, que es troben en qualsevol part del guant, són les que fan que els guants siguin conductors. És a dir, pots activar el teu telèfon o tablet no solament amb els dits, sinó amb els artells, el palmell de la mà i fins a les nines (no és que sigui molt comuna usar els smartphones amb les nines… però amb Mujjo, si vols, pots).

Comoditat

Els guants Mujjo per a pantalles tàctils estan disponibles en dues talles unisex: S/M i M/L. Jo tinc dits bastant llargs i he estat provant la talla M/L i em queden perfectament, ni grans ni petits, com si van ser fets a mesura. Els guants han estat dissenyats per adaptar-se a diferents tipus de mans i són bastant còmodes en usar-los.

A la zona de la nina el teixit és un tipus de punt flexible amb la qual cosa el guant queda ben subjecte a la nina en portar-ho posat. El teixit del guant és bastant gruixut i en estirar-ho no es formen buits per on podria passar l'aire fred.

A més són bastant resistents, jo uso un abric amb tancament de velcro on cada tant se'm queden els guants enxampats i ara com ara no s'han deshilachado, trencat o gens semblat. Com a molt un parell de boletes en les puntes però que les he pogut llevar fàcilment.

Funcionament de la seva capacitat touchscreen

A més de ser tot el guant capacitativo, no solament els dits, haig de dir que entre tots els que he provat, aquests són indubtablement els millors guants touchscreen. Normalment aquest tipus de guants funcionen bé en botons grans, per desbloquejar el telèfon i per a elements de l'interfície que no siguin molt petits. En aquest cas, els guants Mujjo han comprovat funcionar perfectament fins a en els teclats de mòbil més petits.

Protecció contra el fred

Estem a la fi de desembre, porto una mica més d'un mes usant-los i puc dir amb total seguretat que és un dels guants més calents que he usat. També és important dir que a Madrid la temperatura no ha estat per sota dels -2 graus Celsius així que no podria atestar el poder dels guants en situacions de fred extrem. Però per a aquest rang de fred madrileny han funcionat perfectament, és posar-los-hi i entre 5-10 minuts… ja tenir les mans calentitas!

Conclusió

Si estàs buscant uns bons guants per usar amb totes les teves pantalles tàctils, Mujjo és la millor opció. Els guants vénen en cinc colors diferents (Negre, Gris, Espígol, Coral i Beix) i costen 24,95€.

Jo no surto de casa sense ells, són molt còmodes, protegeixen perfectament bé contra el fred i em permeten usar la pantalla tàctil del meu mòbil sense problemes. A més, crec que serien un gran regal per a Reyes ;)

L'entrada Guants Mujjo per a pantalles tàctils, com si anessin una segona pell apareix primer en Monkeyzen.
Font

Trackback(0)
Comentaris (0)Add Comment

Escriu un comentari


Escriu els caràcters de la imatge


busy
 

Com funciona WikiNotícia?

WikiNoticia es un sistema combinat d'algorismes i persones, que adapta notícies d'altres idiomes al català / valencià, de manera iterativa. Això vol dir que algunes de les notícies poden contenir expressions o paraules incorrectes. Per això els nostres administradors i usuaris (alhora lectors) editen contínuament les notícies per corregir aquestes errades. D'aquesta manera i en molt poc temps, obtenim articles d'alta qualitat.

Només cal que et registris, entrar el nom d'usuari i contrasenya, i ja seràs capaç d'ajudar-nos a crear una gran font d'informació en català! Pots veure ací les preguntes més freqüents sobre com editar notícies.

Registra't i ajuda'ns a millorar