My First Meme un llibre infantil per acolorir i conèixer la xarxa

Imprimeix Correu electrònic
Cultura i Ciència - Invents Estranys
dimarts, 25 de desembre de 2012 01:00

My First Meme és un llibre infantil d'il·lustracions per acolorir, publicat en una especial edició limitada que busca introduir als petits de la llar al retorçat i intricat univers de la internets, les seves modes i acudits.

Aquest llibre és una interessant estratègia per anar adaptant als nens des de petits a la vorágine i vertigen de l'aspectes ociosos de la xarxa, si ben els petits tal vegada no tinguin molta idea del que estan il·luminant amb crayones és definitivament un producte que li farà molta gràcia als pares, sobretot si ells viuen connectats per intravenosa a la internet.

Aquest llibre va ser creat pel Good Idees Club i l'escriptor Jeremy Vandenbosch amb il·lustracions de l'artista Thierry Jaspart, qui bàsicament es va dedicar a vectorizar i adaptar alguns Memes que amenacen amb mai morir-se, com el Nyan Cat.

Aquesta rara bellesa només està disponible per comprar-se en línia en Check This. Té un cost de només 17 Euros incloent el cost d'enviament a qualsevol part del món. Cada llibre inclou 24 dibuixos d'igual quantitat de Memes, amb el seu respectiu espai perquè en cada imatge el petit pugui posar el seu "caption" personalitzat i còmic, així com també conté un pòster de col·lecció i tres marcadors per adornar les il·lustracions.

La internet és un lloc fosc, rar, complicat i de poca por. És un fet que, fem el que fem els nostres fills, germans o persones properes, van acabar entrant en contacte amb la xarxa i alguns dels seus matisos més retorçats. Els memes són una d'aquestes coses que encara no decideixo si m'agraden o si desitjo que mai haguessin existit, però el seu alt grau viral així com la seva imminent entrada a les xarxes socials més comunes i populars, com Facebook, tornen aquest llibre de My First Meme un interessant material "didàctic" per endinsar-se i conèixer una mica més sobre aquest estrany món.

Per desgràcia My First Meme no aconseguirà ser un regal per a aquest nadal, ja que encara que ho ordenis ahorita els enviaments començaran a executar-se a partir de Gener 2013.Fotos: Laughing Squid i O Funk

L'entrada My First Meme un llibre infantil per acolorir i conèixer la xarxa apareix primer en Monkeyzen.
Font

Trackback(0)
Comentaris (0)Add Comment

Escriu un comentari


Escriu els caràcters de la imatge


busy
 

Com funciona WikiNotícia?

WikiNoticia es un sistema combinat d'algorismes i persones, que adapta notícies d'altres idiomes al català / valencià, de manera iterativa. Això vol dir que algunes de les notícies poden contenir expressions o paraules incorrectes. Per això els nostres administradors i usuaris (alhora lectors) editen contínuament les notícies per corregir aquestes errades. D'aquesta manera i en molt poc temps, obtenim articles d'alta qualitat.

Només cal que et registris, entrar el nom d'usuari i contrasenya, i ja seràs capaç d'ajudar-nos a crear una gran font d'informació en català! Pots veure ací les preguntes més freqüents sobre com editar notícies.

Registra't i ajuda'ns a millorar