Sorprenen novament a empleats del Congrés d'EUA descarregant continguts il·legalment

Imprimeix Correu electrònic
Tecnologia - General
dimarts, 15 de gener de 2013 02:30

Continuen els reportis sobre les descàrregues il·legals que realitzen els empleats del congrés d'Estats Units, en aquesta ocasió es va analitzar l'activitat dels empleats a través de llocs com MaxMind (geo-localització d'IPs) i ScanEye (rastrejador d'IPs que descarreguen torrents). El reporti conté IPs assignades a les oficines del congrés, la ciutat, l'estat i els continguts que han descarregat on principalment trobem sèries i pel·lícules.

És important esmentar que el reporti no conté el 100% de les adrecis IP associades a cada oficina del congrés, per la qual cosa podria haver-hi molt més contingut descarregat. Per tenir clar un benvolgut, en 2011 es van calcular fins a 800 IPs descarregant contingut il·legal.

ScanEye permet realitzar una anàlisi completa i informar del contingut exacte que descarregues si és que el teu client de torrents no compta amb cap tipus d'encriptació. Pel que sembla, per a aquest nou estudi es va prendre la informació de les IPs rastrejades amb anterioritat al desembre de 2011.

 

 

 

 

 

En el reporti es mostra l'activitat dels últims quatre mesos:

A partir de finals d'octubre de 2012 es van començar a registrar noves descàrregues de torrents en les oficines del congrés, el motiu podria haver estat l'amenaça de l'huracà Sandy, segurament els empleats en saber que podrien passar diversos dies a casa, es van descarregar unes quantes pel·lícules i episodis de les seves sèries favorites. No hi ha un reporti exacte de quantes IPs estan involucrades en aquesta recent investigació, però es comprova que els empleats continuen amb la descàrrega de contingut de forma il·legal.

Sembla que al congrés no tenen cap tipus de monitoreo implementat per saber el comportament online dels seus empleats, si a la seva pròpia "casa" no aconsegueixen tenir un control, em sembla que mai ho farien amb els altres usuaris. La guerra contra les descàrregues il·legals no té sentit, almenys no com l'estan intentant amb lleis tan absurdes com a SOPA. L'oferir bons continguts i fer-los més accessibles és un tema de la indústria i no em queda dubte alguna que ells ja ho sàpiguen, però pot més la seva resistència al canvi, en algun moment s'hauran d'adaptar.

L'entrada Sorprenen novament a empleats del Congrés d'EUA descarregant continguts il·legalment apareix primer en ALT1040.
Font

Trackback(0)
Comentaris (0)Add Comment

Escriu un comentari


Escriu els caràcters de la imatge


busy
 

Com funciona WikiNotícia?

WikiNoticia es un sistema combinat d'algorismes i persones, que adapta notícies d'altres idiomes al català / valencià, de manera iterativa. Això vol dir que algunes de les notícies poden contenir expressions o paraules incorrectes. Per això els nostres administradors i usuaris (alhora lectors) editen contínuament les notícies per corregir aquestes errades. D'aquesta manera i en molt poc temps, obtenim articles d'alta qualitat.

Només cal que et registris, entrar el nom d'usuari i contrasenya, i ja seràs capaç d'ajudar-nos a crear una gran font d'informació en català! Pots veure ací les preguntes més freqüents sobre com editar notícies.

Registra't i ajuda'ns a millorar