Kate Bingaman-Burt, la il·lustradora que dibuixa tot el que compra

Imprimeix Correu electrònic
Cultura i Ciència - Invents Estranys
dimecres, 9 de gener de 2013 18:03

Kate Bingaman-Burt, a diferència de la majoria, recorda tot el que va comprar en 2012. Ho recorda perquè ho va dibuixar. I ho ha fet des de 2006. Existeixen diferents maneres de portar registres anuals: la de Kate és més eloqüent del que haguéssim imaginat. En el seu diari d'il·lustracions no només apareixen els objectes que va comprar, sinó tot allò en el que va gastar diners: el gelat que va menjar, el vi que va ordenar en un restaurant, el tall de pèl que es va fer, el diari al que es va subscriure...

Qui de vostès recorda absolutament tot el que va comprar durant l'any passat? Veritat que no és fàcil fer el recompte? No obstant això, es pot portar un registre metòdic. Alguns prenem nota de cadascun dels llibres que llegim, uns altres fan llistes amb les pel·lícules vistes durant l'any, o dels restaurants que van visitar... Kate Bingaman-Burt il·lustra tot el que compra.

Apuntar-se a aquesta galeria de Flickr, de fet, és donar-se una idea de com és Kate Bingaman-Burt. Pels dibuixos, podem saber que toca l'ukelele, usa lents d'augment, menja llagosta, beu vi, li agrada el gelat i l'alvocat, no compra faldilles ni esmalts per a les ungles ni pijames. En el diari corresponent a 2012, no hi ha un sol dibuix d'una bossa o uns talons o uns aretes. En tot l'any.

A més, podem adonar-nos que no és una veritable compradora compulsiva. Perquè també crida l'atenció que compri les peces una peruna , sempre. En tot l'any, no va ser una sola vegada de compres i va tornar a casa amb borses desbordants que continguessin vestits, bruses, pantalons i accessoris. Kate Bingaman-Burt compra unes mitjanes de sobte, als pocs mesos es fa d'un suèter, però gens de renovar el guarda-roba d'un jaló.

Serà que Kate Bingaman-Burt porta aquest registre per no deixar-se devorar pels seus propis hàbits (o vicis) de consum? La veritat és que el seu diari de compres va més enllà de les despeses anuals i dóna testimoniatge de cert temperament.

Si els agrada la proposta de Kate, els explico que en Amazon es pot adquirir la versió impresa dels seus diaris, en format de pasta dura.
L'entrada Kate Bingaman-Burt, la il·lustradora que dibuixa tot el que compra apareix primer en Monkeyzen.
Font

Trackback(0)
Comentaris (0)Add Comment

Escriu un comentari


Escriu els caràcters de la imatge


busy
 

Com funciona WikiNotícia?

WikiNoticia es un sistema combinat d'algorismes i persones, que adapta notícies d'altres idiomes al català / valencià, de manera iterativa. Això vol dir que algunes de les notícies poden contenir expressions o paraules incorrectes. Per això els nostres administradors i usuaris (alhora lectors) editen contínuament les notícies per corregir aquestes errades. D'aquesta manera i en molt poc temps, obtenim articles d'alta qualitat.

Només cal que et registris, entrar el nom d'usuari i contrasenya, i ja seràs capaç d'ajudar-nos a crear una gran font d'informació en català! Pots veure ací les preguntes més freqüents sobre com editar notícies.

Registra't i ajuda'ns a millorar